SKÆVE KØKKENDRØMME PÅ TOPPEN AF DANMARK

Karen og Ole bor i en dejlig villa på toppen af Danmark: i smukke og idylliske Skagen. Køkkenet i villaen, der havde mere end 25 år på bagen, trængte til udskiftning, og drømmekøkkenet var en kombination af mørkt træ og lyse elementer.

– Vi var meget grundige i vores søgen og var rundt til fem steder, blandt andet også et køkkenfirma i København, inden turen kom til Sensoform i Aalborg, fortæller Karen og Ole.

– Her kunne vi med det samme mærke, at det var et step op i kvalitet og rådgivning, og derfra var vi ikke i tvivl. Vi blev præsenteret for en række lækre løsninger, hvor der var taget hensyn til vores ønsker, kombineret med forslag, vi ikke selv havde tænkt på.

– Vi kunne tydeligt mærke, at Thorkild havde en håndværksmæssig baggrund og indsigt, som vi ikke kom i nærheden af at opleve nogle af de andre steder. Det gjorde os fuldstændig trygge.

– Det blev bekræftet under processen med opsætningen af køkkenet. Vores køkken er i et skævt rum, og alt skulle derfor laves i helt specielle mål. Derfor tog opmålingen også lang tid. Men det var grundighed og præcision ned til mindste detalje. Samtidig kan vi også kun rose de håndværkere, der satte køkkenet op.

– Det var i øvrigt også en kæmpe fordel, at Sensoform er et enkeltmandsfirma. Når du ringer, er det jo altid Thorkild, du snakker med, og kommunikationen er hurtig, enkel og præcis. Det har været en kæmpe styrke.

– Alle tidsplaner og prisaftaler blev overholdt, og med hensyn til den valgte løsning, så var det en rigtig god kombination af, at der selvfølgelig blev taget hensyn til vores ønsker, samtidig med, at der var nogle ting, som Thorkild ikke ville gå på kompromis med. Simpelthen fordi han vidste, at det ville vi fortryde. Det var en rigtig god balance, der har betydet, at vi har fået den absolut bedste løsning, vi kunne tænke os, slutter Karen og Ole – fra toppen af Danmark.