drømmehus med sans for detaljer

Lidt uden for Vinkel – en lille landsby sydøst for Viborg – har Marlene Kirial og Heine Hylleberg bygget deres drømmehus ved siden af deres idylliske hestestutteri. Et storslået og prægtigt hus med en smuk udsigt og med sans for både store og små detaljer.

Her har Sensoform leveret det meste af inventaret til både køkken, badeværelser og entré – godt krydret med massevis af rådgivning samt projektering før og under forløbet.

– Da vi skulle i gang med at bygge huset, fik vi et godt råd fra en bekendt, der havde restaureret et hus for nylig, nemlig at vi endelig ikke måtte gøre noget, før vi havde snakket med Thorkild hos Sensoform i Aalborg. Den opfordring fulgte vi, og allerede efter det første møde var vi ikke i tvivl. Sensoform og Thorkild kunne matche alle vores ønsker og idéer, ligesom rådgivningen var helt fantastisk, fortæller Heine, der bakkes op af Marlene.

– Modsat hvad vi ellers havde oplevet, var det, som om Thorkild hurtigt fik fornemmelsen af vores ønsker og stil og derfra lavede forskellige skitser og tegninger, som vi kunne vurdere. Han var rigtig god til at læse os og var også meget ærlig i sin rådgivning. Han forklarede tydeligt fordelene ved de skitserede løsninger, fortæller Marlene og fortsætter:

– Så vi var ikke længe om at beslutte os for, at det var Sensoform, der skulle levere det meste af inventaret til vores drømmehus. Og det har vi på ingen måde fortrudt. Under hele forløbet med byggeri og opsætning har vi altid haft følelsen af, at der var fuldstændig styr på alle detaljerne. Både de store og de små. Thorkild deltog også i alle de byggemøderne, der relaterede til hans del af leverancen. Det gav os en god tryghed.

– Samtidig blev alle tidsplaner overholdt 100 % til trods for, at Thorkild ikke ville gå på kompromis med de håndværkere, der skulle lave arbejdet. De blev håndplukket fra øverste hylde.

– Vores løsninger endte med at blive en lille smule dyrere, end vi havde budgetteret med. Men det er de bedste penge, vi har givet ud. Resultatet er blevet helt fantastisk. Selv små detaljer, som vi ikke tillagde den store betydning, men som Thorkild rådede os til, er noget, vi glæder os over hver eneste dag, slutter Heine.

DRØMMEHUS MED SANS FOR DETALJER