BLEV ANBEFALET SENSOFORM AF GODE VENNER

For et par år siden købte Birthe og Jens drømmevillaen i Hasseris i nordens Paris; Aalborg. En villa med den mest fantastiske udsigt over Gl. Hasseris og med et kig til Limfjorden. Da husets køkken og to badeværelser skulle udskiftes, havde de imidlertid svært ved at finde en leverandør, der kunne løfte opgaven. Indtil de fra et par venner hørte om Sensoform.

– Vi havde prøvet et del andre køkken- og badfirmaer, men havde ikke fundet den rådgivning eller den kvalitet, vi ledte efter. Heldigvis havde et par venner lige fået nyt køkken hos Sensoform, som de var fantastisk glade for, og de anbefalede os derfor at tage en snak med Thorkild.

– Vi blev hurtigt overbevist. Efter vores første møde, og et besøg af Thorkild, fik vi forskellige forslag, der tog udgangspunkt i vores egne tanker og ønsker, men som også indeholdt en række forslag og elementer, som vi ikke selv havde tænkt på, men som vi efterfølgende godt kan se fungerer helt perfekt. Det gælder både funktionelle ting og det visuelle, fortæller Birthe og Jens.

– Alt omkring monteringen har også kørt helt perfekt. Det hele klappede bare efter den fastlagte tidsplan, og efterfølgende har opfølgningen på arbejdet også været rigtig god. Samtidig er Thorkild jo bare fantastisk at samarbejde med. Han har ekstremt høje krav til sig selv og sine samarbejdspartnere, men forstår også at kombinere det med en skøn, nordjysk humor, der gør det til en endnu bedre oplevelse.

– Så ja, ligesom vi blev anbefalet Sensoform, så sender vi også altid vores bedste anbefalinger videre til venner og bekendte. Vil man have kvalitet og rådgivning, der kommer hele vejen rundt, og en monteringsproces lige efter bogen, så er det Sensoform, slutter Birthe og Jens.