FORVANDLING MED SANS FOR DETALJER

Lars og Gitte bor i en klassisk, smuk Hasseris-villa i Aalborg, der tidligere var et gammelt dyrehospital. Da villaen skulle have nyt køkken, vidste parret godt, at den kommende leverandør og samarbejdspartner ville få en stor og krævende opgave. Lars er nemlig en meget grundig gør-det-selv-mand, der på ingen måder går på kompromis og gerne vil kræse ekstra meget for detaljer og kvalitet.

– Jeg har bygget en del i mit liv, og jeg indrømmer gerne, at der som regel går mellem tre og fem sekunder, når jeg står over for en sælger eller en håndværker, før jeg tænder helt af. Simpelthen fordi jeg føler, at deres faglige kompetencer alt for ofte ikke er gode nok, griner Lars.

– Sådan var det også med de køkkenfirmaer, vi besøgte, inden vi prøvede Sensoform. Men med Thorkild var det helt anderledes. Jeg kunne simpelthen mærke hans passion, engagement, pertentlighed og store faglige viden.

– Ja, jeg er ikke meget for at indrømme det, men han vidste mere end mig. Det betød, at jeg hurtigt følte mig fuldstændig tryg ved vores samarbejde, og det er normalt ikke en følelse jeg har, lyder det ærligt fra Lars.

– Det resulterede i et fantastisk samarbejde, hvor vi gav hinanden masser af modspil og udfordringer. Hele tiden med det formål, at vi skulle nå frem til det bedste resultat.

– Indledningsvist lavede han 10 tegninger, som Gitte og jeg drøftede og kom med indspark til, og så endte vi med et resultat, vi er meget glade for. Vi har fået et fantastisk køkken, som vi bruger meget mere, end vi havde forestillet os. Både i hverdagen og når vi har gæster.