Et køkken, der passer perfekt til husets helt særlige og unikke stil

For omtrent fem år siden købte Anne Louise og Mads Jensen en skøn tresservilla i Aalborg – en villa med massevis af charme, sjæl og atmosfære.

Husets køkken var klassisk og funktionelt, men var efterhånden begyndt at ”hænge lidt med skuffen”. Derfor startede jagten på et nyt køkken. Et køkken, der godt måtte skille sig ud, passe til det travle familieliv med børnene Alfred på 5 år og Elmer på 4 måneder, og samtidig have respekt for husets helt særlige og unikke stil.

– Vi var ikke på udkig efter et topmoderne hightech-køkken, men derimod et autentisk køkken med et varmt og lækkert snedkerlook, fortæller Anne Louise og fortsætter:

– Vi var rundt ved en række forskellige køkkenfirmaer, hvor vi hverken fandt den rådgivning eller det køkken, vi var på jagt efter.

– Lige indtil vi kiggede forbi Thorkild og Sensoform. Da vi fortalte om vores ønsker, var hans første forslag, at han ville komme hjem til os og se vores hus og det daværende køkken. Det var en helt anden måde at gribe det an på, som vi ikke havde oplevet hos andre, fortæller Anne Louise, der suppleres af Mads:

– Thorkild fangede lynhurtigt vores tanker og ønsker, som han kombinerede med en meget kompetent faglig rådgivning, der gjorde os opmærksomme på nogle ting, vi lige skulle overveje en ekstra gang.

– Herefter fik vi nogle forskellige tegninger, hvor der var tænkt på det hele. Blandt andet også, at vi begge er relativt høje, og hvad det har af betydning, når man skal arbejde i køkkenet.

– Samtidig var det tydeligt at mærke, at Thorkild på ingen måde oversolgte. Han kunne lige så godt foreslå noget, der gjorde prisen på køkkenet lavere, hvis han mente, at det var det rigtige for os. Det gjorde hele processen til en god og tryg oplevelse.

– Vi endte med at få det helt perfekte resultat, hvor vores ønsker og drømme blev opfyldt på den mest funktionelle måde, som vi nu glæder os over hver eneste dag.

– Samtidig blev alle aftaler omkring montering, tidsaftaler og økonomi overholdt til punkt og prikke, slutter Mads.

Hør Thorkild forklare lidt om denne case i denne video: