RÅDGIVNING, NÅR DEN ER BEDST

Anne Lasota og Per Buchholtz har bygget et prægtigt hus i det smukke kvarter ved Hasseris Enge i Aalborg. Her havde de en klar idé om, hvordan køkkenet skulle indrettes. Lige indtil de kom i kontakt med Sensoform.

– Forud for, at vi skulle bygge huset, tog vi på en boligmesse i Aalborg. Her fik vi kontakt til Sensoform og Thorkild, som vi aftalte et møde med. Vi tog til møderne med en helt klar idé om, hvordan vores køkken skulle se ud, og fortalte Thorkild om vores idéer og tanker.

– Kort tid efter vendte Thorkild tilbage med et par tegninger ud fra vores idéer. Men han havde også en tegning med, der var hans helt eget forslag. Det skulle hurtigt vise sig, at Thorkilds eget forslag fungerede meget bedre end vores eget, og vi kunne godt se, at det selvfølgelig skulle være det.

– Forslaget tog nemlig udgangspunkt i, hvordan et køkken fungerer. Man kunne tydeligt fornemme Thorkilds enorme erfaring og ønske om at finde frem til den bedste løsning for kunden, fremfor bare at levere det, kunden gerne vil have, velvidende, at det ikke er den optimale løsning.

– Det er vi meget glade for. Det er rådgivning, når den er bedst. Rådgivning, der virkelig har gjort en stor forskel for os. Den gode rådgivning og sparring betød også, at Sensoform kom til at stå for stort set alt inventar i vores hus. Køkken, entré, bryggers og to badeværelser, fortæller Per Buchholtz.

Også under selve processen med opsætningen oplevede parret, at der var styr på tingene hos Sensoform.

– Der var flere ting i forbindelse med bygningen af vores hus, der var en udfordring, og hvor der var store bump på vejen. Men alt med Sensoform kørte helt perfekt. Tidsplanen holdt til punkt og prikke, og der var virkelig styr på tingene, fortæller Anne Lasota.

– Sidst, men ikke mindst, er vi fantastisk glade for slutresultatet, hvor vi hver dag glæder os over, at vi har fået nogle løsninger, der bare fungerer helt perfekt. Vi kan kun give Sensoform vores allerbedste anbefalinger, hvilket vi da også gør, når snakken falder på køkkener og badeværelser med venner, kolleger og familier, slutter parret.